VELKOMMEN‎ > ‎

OM OS

Datastuen finder du i Hvidovre Kommunes Aktivitetscenter

Hvidovregade 49, 2650 Hvidovre

 
Find vej til Aktivitetscenteret:

Klik på billedet

http://map.krak.dk/?index=yp&id=66230532&query=aktivitetscenteret%20hvidovregade


Hvem er vi?

     
Jørgen                            FlemmingFotos: Tommy Gjøl /Jørgen Salhauge

Vi kommer alle med forskellige baggrunde fra den vidt forgrenede IT verden, og vil gene bidrage med den viden vi har, forhåbentlig til gavn og glæde for vore lokale ældre medborgere. Udviklingen går jo med stormskridt i denne IT verden, og det kan være svært at følge med. Derfor bidrager jeres spørgsmål også til, at vi lærer noget mere, som vi så kan videregive til jer.

Lidt historisk om datastuen:
Initiativet til en Datastue for ældre borgere i Hvidovre Kommune, blev taget sidst i 1990'erne af nogle aktive lokale borgere. De første år havde Datastuen hjemsted i Multihuset på Høvedstensvej, men gennem de forløbne år har Datastuen haft placering på flere forskellige adresser, da vi var afhængige af at kunne låne ledige lokaler samt benytte stedernes egne PC faciliteter.
 
I 2004 fik Datastuen så en mere permanent plads i Hvidovre Kommunes Aktivitetscenter, hvor vi siden har haft fast "bopæl". Flere hundrede pensionister og efterlønnere har gennem årene besøgt Datastuen, og vore hjælpere har, på helt frivillig basis, ydet den bedst mulige hjælp. Det gælder alle former, lige fra rådgivning om køb af en computer, indlæring af generel brug af udstyret samt ikke mindst medvirken til løsning af individuelle spørgsmål og problemer.
 
I de senere år er hjælpen også udbygget til at omfatte forskellige temaer, såsom Windows styresystemets virkemåde og muligheder,  billedbehandling, brugen af tekst- og regneprogrammer samt andre relevante emner.
 

 
 
Velkommen i Datastuen

...nu med WINDOWS 10