VELKOMMEN‎ > ‎

VIDEOHJÆLP

På denne side kan du få lidt "levende" hjælp i form af nogle videosekvenser. Video'erne er hentet på webstedet "YOU TUBE", hvor du måske selv kan finde flere om PC. De viste video'er er med reference til Windows 7, som en del har endnu. Det skal bemærkes at det er slut med support og  sikkerhedsopdateringer efter 14. januar 2020.  Det er en hjælp til selvhjælp - og du kan jo gentage dem så ofte du vil.

Der er naturligvis mange forskellige funktioner at overskue, men det er jo altid muligt at gen afspille videoen, og undervejs afprøve de enkelte funktioner på din egen computer ved at klikke på billedet for at sætte på pause, og derefter klikke igen for at fortsætte afspilning. 

Mine kommentarer til de enkelte video'er er lagt nederst på siden som vedhæftet fil (pdf dokument), der kan vises direkte eller downloades og udskrives.

OBS. 

Flere af vore deltagere i computerhjælp har stadig en PC med Windows 8/8.1.  Microsoft besluttede at stoppe for support til dette styresystem med virkning pr. 16. januar 2016, men  vi hjælper dig fortsat med brugen af Windows 8 funktionerne, når du kommer ned i Aktivitetscenteret.                                              


Windows 10 er det nyeste skud på Windows stammen, men mulighed for gratis optatering fra Windows 7 og 8 er desværre ophørt.

Klik på billedet herunder, og få mere at vide om


https://support.microsoft.com/da-dk/products/windows?os=windows-10

...eller kom ned i Datastuen og hør mere om det nye styresystem

OBS. For at se nedenstående videosekvenser i stort format, skal du klikke på de fire pile i nederste højre hjørne(fuld skærm).  Tryk på tasten ESCAPE når du er færdig... .....og HUSK at skrue op for lyden.

GOD FORNØJELSE  


 

Skift baggrund

 

Startsiden

 

Hvad er startmenuen?

 

Antivirus

 

Installation af printer

 

USB stik og eksterne harddiske

 

Filer og mapper

 

Afinstaller et program

Ċ
Jorgen Salhauge,
1. dec. 2011 09.19