VELKOMMEN‎ > ‎

GRATIS PROGRAMMER


Anskaffelse af en computer udgør jo, for nogle, en rimelig stor udgift. For at kunne bruge den optimalt kræves der også yderligere udgifter. Det gælder f.eks. tilslutning til Internettet, som kan ske enten ved køb af en fast opkobling via telefonnettet eller ved køb af en mobil bredbåndsenhed. Samt ikke mindst et tilhørende abonnement. Udgifter som skal lægges oveni computerens pris.

Ved anskaffelsen af computeren følger der ofte visse programmer med, som tilsyneladende er gratis, i hvertfald for en tid. Det er programmer  som f.eks. Microsoft Office og forskellige antivirus programmer (Norton, Bullguard m.fl.) Sådanne programmer kan anvendes i 60-90 dage, hvorefter man skal betale for videre brug. Det må overlades til den enkelte at vurdere om man har brug for alle de mange funktioner, som naturligvis følger med når man betaler for varen.

Når det er sagt, findes der også nogle gratis glæder.Der findes nemlig et pænt udbud af forskellige GRATIS programmer, som kan udføre mange af de samme funktioner, og som rigeligt kan dække det , som den almindelige bruger har behov for. Det er naturligvis en individuel vurdering, som må overlades til brugeren, men der er herunder indsat nogle eksempler på gratis programmer til daglig brug.

*) Husk også ved installation af antivirusprogrammer 
AT AFINSTALLERE EVT. EKSISTERENDE ANTIVIRUS PROGRAM INDEN DER INSTALLERES ET NYT.

Vi hjælper dig gerne med vejledning samt evt. installation og brug af disse programmer.

 

KLIK på den understregede tekst over billededet for at downloade programmet.
Linket åbnes i et nyt vindue


 kontorprogram, kompatibelt med MS OFFICE
 

 
 
se verden på en ny måde
  
billedbehandling
 
 
Læsning af PDF dokumenter
 

 
 

Ekstra lager på Internettet (Cloud)
 
 

telefon- og videokontakt med andre SKYPE brugere
 

antivirusprogram *)
 

 
antivirusprogram *)
 
 
Antivirus program *)
 
 
sikkerhedsprogram
 
 
Til fremvisning af PPS præsentationer


Fjernstyring af PC